Trenger du inspirasjon til årets julegaver? Her har jeg samlet noen forslag til årets julegavehandel, både for den som liker å ta bilder selv og den som kunne trengt bilder av barna og familien.

Fotograf CW fotoGi en julegave som gleder lenge!
Her er fotografens julegavetips

Hei, jeg heter Christian og er fotograf i CW foto.

For de fleste kommer julen like brått på som alltid! Og det store spørsmålet dukker opp: Hva i all verden skal jeg gi i gave i år? For meg er en god julegave som det ligger litt ekstra omtanke bak, noe som man ikke har fra før og som gir et ekte smil når gaven åpnes.

Derfor har jeg samlet noen forslag til inspirasjon til årets julegavehandel, både for den som liker å ta bilder selv og den som kunne trengt bilder av barna eller fotokunst på veggen. Dette er gaver som gleder lenge og som jeg er sikker på vil bli satt ekstra pris på.

TIL DEN SOM ELSKER Å FOTOGRAFERE

Å beherske sitt eget kamera gir økt motivasjon og glede

Med et fotokurs lærer du å beherske kamera og motivet.

Å fotografere er gøy! Du bevarer gode minner, utfordret kreativiteten og du må fokusere og bruke sansene mer når du går med et kamera rundt halsen. Ikke rart at fotografi er en av verdens største hobbyer. At du aldri blir utlært med fotografering, er en av de tingene som jeg synes er det gøyeste og som gir meg ekstra motivasjon. Det finnes alltid nye teknikker å lære seg og ta motivet på nye måter. Kanskje kjenner du som liker å fotografere, men som kanskje kunne tenke seg å lære mer? Jeg vet av erfaring hvor frustrerende det kan være når du vet hvordan du vil ha bildet, men alle innstillingene på kameraet gjør det vanskelig å få til. Mitt råd er å ikke starte med kameramanualen for å lære seg fotografering. Den gjør deg fort forvirret. Lær deg heller det helt grunnleggende først: Blender, lukker og ISO. Når du behersker disse tre tingene, er det mye lettere å bygge kunnskapen på toppen av dette. En god bok eller et fotokurs er et godt sted å starte.

CW fotokurs praktisk fotografering

Julegavetips! Kanskje dette kan være noe?

Skal vi holde kontakten?
Legg igjen din e-postadresse og jeg sender deg flere nyttige tips, triks og inspirasjon. Melder deg på nyhetsbrevet mitt og få guide til bedre hverdagsbilder. Du kan starte med å ta bedre bilder med en gang!

TIL DEN SOM trenger bilder av barna eller familien

Et veggbilde med de som betyr mest, gleder hver dag!

Kjenner du noen som snakker om at de gjerne skulle fått noen fine bilder av barna, familien eller seg selv? Noen vil ha bilde av barna, den nærmeste familien eller inviterer til et generasjonsbilde. Her er vi alle forskjellige, men fellesnevneren at at et slikt bilde gleder! Jeg møter mange kunder som forteller meg om gleden de har av å ha et flott bilde av familien på veggen. Dette er ikke en “selfie”, men bilde tatt hos en profesjonell fotograf som sørger for en god lyssetting og kyndig veiledning slik at alle tar seg godt ut. Dette er også en fin anledning til å samle familien i en hektisk hverdag og gjøre noe gøy og annerledes sammen – og minnene fra dagen foreviges.

Fotograf CW foto på Sørumsand hjelper deg fra idé til ferdig bilde på veggen

Julegavetips! Kanskje dette kan være noe?


“En veldig morsom og fin familiedag, og ikke minst en utrolig dyktig fotograf som virkelig kan anbefales 😊👍”

Lena Merethe Tønder


Til den som trenger noe lekkert på veggen

Fotokunst

Veggbilder i begrenset opplag

Kanskje kjenner du noen som nettopp har flyttet inn i nytt hus eller leilighet og har helt nakne vegger? Det finnes mange steder å få kjøpt veggbilder, men utfordringen er ofte at de er masseprodusert og finnes overalt fra før. Et tips er derfor å jakte på bilder som er produsert i små serier. Slike bilder skal være nummerert, både med totalt opplag og eksemplarnummer, for eksempel slik “4/30”.  Alle har vi ulik smak, og det kan derfor være vanskelig å velge motiv dersom du ikke er sikker på hva slags smak den du kjøper til har. Et gavekort kan derfor derfor være en god løsning.

Julegavetips! Kanskje dette kan være noe?

Likte du innholdet?
Meld deg på mitt nyhetsbrev

Få gratis guide til bedre hverdagsbilder som velkomstgave når du melder deg på mitt nyhetsbrev! Jeg sender ut nyhetsbrev med  tips, inspirasjon og gode tilbud hver måned. Du kan når som helst melde deg av.