Portrettbilder – få proffe portretter mens du venter!


Hadde det ikke vært gøy med proffe portrettbilder av deg selv? STUDIOexpress med CW foto er for deg som ønsker portrettbilder, raskt og enkelt.

Selfies hører med til hverdagen, men hva med gode portrettbilder som fremhever din beste side? Bildet du viser fram av deg selv danner mye av førsteinntrykket ditt. Bruksområdene for portrettbilder er mange. Det kan være portrettbilder til sosiale medier, Tinder, CVen, jobbsøknaden eller det som skal til for at du får casting/modelljobben.

Med STUDIOexpress får du fotografering, blir med på utvelgelse av bildene og som etterbehandles mens du venter.

Gode bilder blir lagt merke til: Derfor bør du legge med bilde i jobbsøknaden (E24)

Du får tre digitale portrettbilder som er ferdig etterbehandlet levert på minnepinne under studiobesøket.

  • Gode portretter med mange bruksområder
  • Ferdig mens du venter
  • Digitale bilder tilpasset til skjerm og sosiale medier
  • Raskt og enkelt

Introduksjonstilbud: 1.490,-

Christian får det beste ut av hvem som helst. Han er sympatisk, han gir gode råd, han får deg til å være deg selv foran kameraet og han er morsom.
Birgitte Frisch

Christian er proff, morsom og super på å få folk til å slappe av (innrøm det, hvem blir vel ikke litt stressa av å bli tatt bilde av…) – og så er han i tillegg en svært dyktig fagmann! Anbefales varmt!
Ann Kristin Salbuvik

 Anbefaler CW foto på det sterkeste! Photoshoot med Christian resulterer ikke bare i fantastisk flotte bilder, men også en morsom og lærerik opplevelse!
Marita Hundershagen

Åse Marit Vig3753 1 1
CW foto studioexpress portrettbilderbilder Birgitte Frisch
CW foto studioexpress portrettbilder Marita I Wangberg
Line lykke Pedersen6328
CW foto studioexpress portrettbilder Ann Kristin Salbuvik
CW foto studioexpress portrettbilder Marita Hundershagen
CW foto studioexpress portrettbilder Vegard Kamben

Bestill time nå!

STUDIOexpress timebestilling

 

Bekreft opplysningene

Hva er forskjellen mellom STUDIOexpress og de andre pakkene jeg tilbyr?
Med studioexpress gjennomføres fotograferingen i studio med enkeltpersoner fra åtte år og oppover med min signaturbelysning. Bildene velges i studio og leveres mens du venter.

Hovedforskjellen er at de andre pakkene inneholder mer: Oppdragene skreddersys og planlegges individuelt ut fra dine ønsker, med et møte/samtale i forkant.

Dere kan være flere personer på location eller i studio, med ulik lyssetting og forskjellige motiver. Vi møtes også senere når bildene er ferdig og jeg gir tips og råd og viser muligheter du kan få med bildene. Med disse pakkene får du flere bilder, egen kundeside med bildene og bilder på egen app.

Studioexpress gjennomføres på ettermiddager i ukedagene og passer gjerne etter arbeidstid.

Hvis du vil ha flere enn de tre bildene, koster det 250,- per stykk. Du betaler med bankterminal direkte i studio. Studioexpress er beregnet på portrettbilder av enkeltpersoner. For gruppefotografering, velger du en av de andre pakkene. Prisen gjelder for per person  fra 8 år og oppover. Tilbudet gjelder privatpersoner.

CW foto er tilknyttet Norges Fotografforbund og følger de  etiske retningslinjer for medlemsbedriftene.

Kom gjerne fler i studio og få tatt bilder sammen! Garantert moro!

Slik foregår en session i portrettstudioet

Det viktigste du kan gjøre i forkant er å være godt uthvilt. Ta med deg ulike klær som du føler deg vel i og som du bruker til vanlig. Husk at det er ansiktet som skal fremheves, ikke klærne. Unngå derfor plagg i sterke farger eller som har mye mønster. Et godt portrett skal være naturlig, så ikke bruk for mye sminke, ei heller mineralsminke som gir mye refleksjoner. Fotograferingen starter i et rolig og behagelig tempo. I starten er det å finne frem til din beste side og gode utrykk. Det er helt vanlig å føle det litt unaturlig å sitte foran et kamera, derfor handler starten også om å bli komfortabel. Etterhvert vil du glemme kamera og vise deg fram fra din beste side! Alle bilder jeg tar lastes rett over på datamaskinen og dukker opp på stor skjerm. Det gjør det enklere å vurdere bildene. Du får også se bildene jeg tar og sammen jobber vi videre med de utrykkene vi liker best.  De vi ikke liker, sletter vi – helt enkelt. Etter endt fotografering sitter vi igjen med de beste bildene. Disse vil etterbehandles før de sendes til deg elektronisk.

Om portrettstudioet

Portrettstudioet er ca 35 kvm stort og har stor takhøyde. Det store vinduet vender mot øst og gir et vakkert dagslys. Det er enkel adkomst med bil med gode parkeringsmuligheter og bussen (rute 884, stoppested Nordsjø) får deg fram like utenfor døren.