Priser barn, familie og konfirmasjon


 Jeg hjelper deg fra idé til bildet henger på veggen. Du trenger bare å slå spikeren i veggen! Jeg fokuserer på mine egne produkter som jeg fremstiller selv. Og slår et slag for det klassiske veggbildet som skal henge på veggen i generasjoner!

En fotografering deles opp i to deler: Den første er planlegging, hvor fotograferingen skal foregå og utvelgelse av de beste bildene sammen med deg. Dette er grunnprisen. Deretter etterbehandles bildene og tilpasses til de produktene som du har valgt, dette kan være på print og/eller digitalt.

Jeg legger jeg vekt på fleksibilitet. I priskalkulatoren under, fyller du ut dine ønsker, setter sammen ulike alternativer, og du du får et prisestimat med en gang. Prisen presenteres nederst på siden og oppdateres fortløpende etter dine valg.

Grunnpris

Forstørrelser av dine bilder

For meg betyr forstørrelsen like mye som selve fotografiet. Det er noe helt annet å se et bilde som henger på veggen enn bare å se det på skjerm. Det er mer detaljer, mer farger, skarpere. Det ser rett og slett mer levende ut! Fra mine dager i mørkerom, var en god kopi halve jobben. I dag foregår mye av magien i det digitale mørkerom. Men det tradisjonelle veggbildet er fortsatt like viktig. Det er det som skal henge på veggen i generasjoner, glede deg hver gang du ser på det. Jeg overlater ikke denne jobben til noen andre, enn til meg selv.  Derfor lager jeg alle kopier selv på egen storformatskriver.

Andre eksklusive produkter

Jeg fremstiller også håndlagde takkekort, album og bildetrekkspill.

Takkekort: Dette takkekortet fremstilles på bomullspapir med grov struktur i formatet 15 x 10,5 cm. Papiret har meget høy kvalitet og lang holdbarhet. Derfor er bildene også egnet for innramming/oppheng, og funger dermed som en liten gave tilbake. Et symbol (saks) på innsiden markerer at bildene kan klippes ut og henges opp. Kortene produseres enkeltvis for hånd personlig av fotografen og signeres.

Album 30×33 cm: Dette er virkelig lekkert og samler alle bildene fra fotograferingen på ett sted. Fotokvalitet på hver eneste side. Fotoalbumet er laget i lær og kommer med eget læromslag. Bildene fremstilles i ett og ett eksemplar på 235 gm² galleripapir fra Moab og monteres deretter av fotografen selv. 10 sider er inkludert.

Du får også digitale lavoppløselige versjoner av de bildene du bestiller til albumet med på kjøpet.

Bildetrekkspill:Her kan du vise fram de beste bildene i et smart og hendig format! Bildetrekkspill med seks eller 12 av dine favorittbilder som du kan plassere i bokhylla eller på peishylla. Total bredde er 60 cm. Alle produkter produseres i studio for optimal kontroll og beste kvalitet. En perfekt gave til deg selv og familien!

Digitale filer

 • Med digitale filer for skjerm får du bildene som du velger på visningstimen, tilpasset for å vise på digitale flater (ikke print). Bildene får du også på egen app til din mobiltelefon som du kan dele med familie og venner.
 • Med digitale filer for print får du bildene i høyeste oppløsning og kan lage forstørrelser selv, bruke i fotobøker, kalendere og mye mer.
Totalkroner

Prisen over er kun et prisestimat. Jeg tar forbehold om trykkfeil. Du forplikter deg ikke til å kjøpe produkter du har valgt over, det er til hjelp for deg å se hva det vil koste. Ved å klikke neste og fylle ut kontaktskjemaet, vil jeg se hva som er viktig for deg. Det er til god hjelp i den videre planleggingen. Håper å høre fra deg!

Standard betingelser:

 • Alle priser gjelder i perioden 1.1.2017– 31.12.2017. Med forbehold om trykkfeil.
 • Prisjusteringer på denne siden kan endres uten forvarsel. Det er pris ved inngått avtale som gjelder.
 • Avtaler som ikke avbestilles innen 24 timer før avtalt tid, faktureres etter medgått tid til forberedelser.
 • Som kunde mottar du faktura med 10 dagers betalingsfrist etter at oppdraget er utført. Faktura må være betalt før varene utleveres.
 • Ved for sen betaling påløper purregebyr og renter etter gjeldene regler.
 • Alle priser for privatpersoner er inkludert moms.
 • Egne priser for bedrifter. 
 • Fotografen forbeholder seg retten til å vise bilder i egen markedsføring.
 • Kjøring utover 30 km belastes med 500 kroner.
 • Fotografering (portrett) utover én time belastes 990,- per ekstra time.
 • Ved offentlig fremvisning (herunder sosiale medier) skal fotografens navn krediteres iht til åndsverkloven §3: Foto: Christian Wangberg/CW foto 
 • Det er ikke tillatt å endre bildene (herunder beskjære, endre farger,  “kreativ” filterbruk,  fjerne vannmerke ol)
 • Bildene kan ikke videreselges