Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for CW fotos nettsted.
CW foto er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: www.cwfoto.no

Personopplysninger som behandles

CW foto samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

  • E-postadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Firmanavn

Hvordan informasjon innhentes?

CW foto samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:

  • Kontaktskjema
  • Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post
  • Varekjøp i nettbutikk,

Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne sende relevant informasjon
  • For å kunne behandle din kundeordne

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god service. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

  • Informasjon innhentet gjennom skjema for nyhetsbrev på lagres i Mailchimp.
  • Informasjon innhentet gjennom skjema for kontakt lagres på vår epostserver hos Sircon AS
  • Informasjon innhentet gjennom skjema for varekjøp lagres på vår server Sircon AS
  • Kredittkortopplysninger for varekjøp registreres og lagres hos Stripe.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men CW foto kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av CW foto.

Samtykke
Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

Rettigheter
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at CW foto ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon
CW foto Christian Wangberg
Fløterhakan 23
1920 Sørumsand