Nå har du muligheten til å sikre deg et unikt veggbilde som ikke alle andre har på stueveggen! Eller hvorfor ikke gi et veggbilde til en du er glad i som gave?

Nummererte veggbilder i høy kvalitet

Alle veggbilder selges i begrenset opplag opp til 30 eksemplarer. Alle veggbilder signeres og nummereres. Gicleé reproduksjonene lages individuelt av fotografen med pigmentbasert blekk på fineart papir for optimal kvalitet og holdbarhet. Alle fotografier er tatt av Christian Wangberg (40) som har fotografert i 20 år. Bildene som tilbys i galleriet er fra private fotoprosjekter.

På jakt etter en spesiell gave?

Å gi et fotografi er en spesiell gave som vil glede. Av og til kan det være vanskelig å velge motiv, så hvorfor ikke heller gi et gavekort og la mottakeren velge selv? Du velger beløp og gavekortet kommer med Posten få dager etter.

Trygg handel

Du betaler med enkelt og trygt med PayPal som er vår leverandør av betalingsløsninger eller med tilsendt faktura. Levering er 1-5 virkedager. Se ellers våre kjøpsvilkår. Har du spørsmål, ikke nøl med å kontakte meg. Velkommen til en hyggelig handel!

Nettbutikken er av Posten Norge håndplukket til Norges nettfavoritter.

Norges nettfavoritter