Jeg startet som naturfotograf og har fotografert mye vakkert. Men jeg har alltid tenkt at bildene ville bli enda vakrere dersom mennesker også var med.

Det er det som er kjernen til CW foto®: Ofte kombinerer jeg vakkert miljø sammen med portrettfotografering for å fortelle din historie og gi deg vakre bilder som skiller seg ut. Jeg har fotografert i over 20 år, og har gått hele veien fra film og mørkerom til digital fotografering.

Opprinnelig er jeg er utdannet journalist fra Mediehøyskolen i Kristiansand. Det var her jeg begynte med fotografi. Eller for å være mer presis: Det var her jeg ble kjent med mørkerom. Det å kunne fremkalle og kopiere slik jeg selv ønsket var en spesiell opplevelse. Men for å kunne kopiere egne bilder, måtte jeg også starte med å ta egne bilder. Det var slik jeg begynte med fotografering.

Etter dette har jeg utdannet meg innen kommunikasjon, grafisk design og fotografering på Høyskolen i Gjøvik og Høyskolen i Bergen. Jeg er visuell av natur, har et blikk for detaljer og et hode med mange idéer. Og så synes jeg det er utrolig motiverende å hjelpe og begeistre mine kunder, med sin historie, fortalt gjennom bilder!

Hvert år samarbeider jeg med et utvalg kunder som ønsker spesielle bilder, enten bedrifter eller privatpersoner. Jeg har bevisst valgt å kombinere fotograferingen sammen med annen jobb som kommunikasjonsrådgiver.  Jeg har arbeidet som kommunikasjonsrådgiver i 20 år, både i privat og offentlige sektor, og fotografering har alltid stått sentralt i arbeidet. Jobbene er ulike, samtidig som de er like. For det handler mye om det samme: Å formidle historier på en god måte. Kombinasjonen gir meg friheten til å jobbe med spennende oppdrag, og for deg som kunde betyr det en fotograf som som prioriterer god tid til planlegging, gjennomføring og oppfølging, enten det er i mitt studio på Sørumsand eller ute på location.

Jeg arrangerer også fotokurs og til nå har jeg holdt kurs for over 100 personer. Det å kunne hjelpe og motivere andre til å ta bedre bilder er utrolig gøy og gir mye tilbake til meg. Jeg selger også et lite utvalg av mine bilder fra private prosjekter i begrenset opplag.


CW foto® er tilsluttet Norges Fotografforbund og de følger etiske retningslinjer for medlemsbedriftene.

 

Om bildet over: Det var et skikkelig uvær. Jeg hadde kjørt bil alene i seks timer for å komme frem til stedet. Lyset var i ferd med å forsvinne, det regnet masse og sjansen for at kameraet ble ødelagt, var stor. Vurderte et øyeblikk å bli sittende i bilen og bare dra av gårde igjen. Men jeg trosset vær og lysforhold, og ble belønnet med noen bilder som har fått hedersplassen i min egen stue! Det er fotografering på sitt beste!

IMG_1299