Har du et barn som er interessert i fotografering? Fotokurs for barn er en god start på en spennende og engasjerende hobby – for livet!

Med fotografering lærer du å utvikle blikk for detaljer, uttrykke deg visuelt og stimulere kreativiteten. Dette er flott kunnskap for livet!

I ung alder er det viktig å ha det gøy når man tar bilder, og være mest mulig praktisk. Samtidig er det viktig å lære å kjenne til noen av kameraets grunnleggende funksjoner for å kunne ta bilder, for eksempel hvordan få uskarp bakgrunn eller bruke lang lukkertid for å kunne utfolde seg kreativt. Min erfaring er at barn tar til seg slik kunnskap lett og forstår prinsippene raskere enn voksne ;-)

Fått hjem en veldig fornøyd datter som har lært masse og som synes du er kjempegrei!! Ellen Linde

CW foto arrangerer fotokurs for barn og unge fra 10-12 års alderen. Jeg tar utgangspunkt i at barnet bruker et speilreflekskamera. Vi starter med enkel grunnleggene kamerateknikk og ser på de viktigste knappene på kameraet. Underveis gjør vi enkle oppgaver for å lære mer om mulighetene kamera gir. Barnet får også lov å prøve seg som studiofotograf og lære hvor viktig lys er for å skape stemning i bildet.

Vi fikk hjem to fornøyde barn som var sugne på å lære enda mere. Veldig bra ?? Lise Andersen

Et standard kurset varer i tre timer og arrangeres individuelt. I tillegg til barnet, kan enten en voksen, en kompis eller venninne bli med. Jeg har valgt å ikke ha større grupper en dette, fordi jeg ønsker å tilpasse læringen ut i fra barnets ferdigheter. Kurset holdes i mitt fotostudio.

Priseksempel 3 timer:

Kampanjepris 2.490,-

(Ordinærpris 2.990,-)

Dette er en hyggelig aktivitet som barnet ditt vil sette pris på. Jeg selger også gavekort på fotokurs for barn.

Ta kontakt så finner vi en tid som passer!

Gaveidé!

Kjøp gavekort på fotokurs for barn – perfekt for start på en hobby som har glede av resten av livet!