Med meg som fotograf, hjelper jeg deg fra idé til bildet henger på veggen.

Fotograf CW foto holder til i eget fotostudio på Sørumsand i Akershus fylke og utfører oppdrag der det måtte være.

Mine kunder er kvalitetsbevisste og ønsker bilder som ikke alle andre har på veggen. For meg er ingen kunde  lik. Du har din historie som skal fortelles, og bevares, gjennom bilder. Derfor skreddersyr jeg sted og stil ut i fra dine ønsker. Er du i tvil, kommer jeg opp med ulike forslag.

Jeg lever etter perfeksjonisme og går mer enn gjerne den ekstra milen for å ta de beste bildene for deg.

CW foto er medlem i Norges Fotografforbund

Fotograf CW foto

Dette kan jeg som fotograf hjelpe deg med

Fotograf for
barn og familie

Bilder fra barndommen og familelivet er verdifulle. Ikke minst når man ser på de etter noen år. Med bildene kan du få flotte bilder på veggen, lage fotobøker, dele på sosiale medier og gi flotte gaver til familien.  Hva slags type bilder du ønsker er alltid avgjørende, og hvert oppdrag tilpasses deg som kunde. Les mer om barne,- og familiefotografering

Les mer

Fotograf for
konfirmasjon

Når jeg tar konfirmasjonsbilder hører selvfølgelig de klassiske bildene med. Men det bør også være noen som er litt mer utradisjonelle. Ikke bare smilebilder med andre ord! Hva med en mer røffere stil, fashion-look både med lyssetting og poseringer?  Dette er bilder som også er til glede for konfirmanten og som gjør fotograferingen til en annerledes og gøy opplevelse på den store dagen!

Les mer

Fotograf for
bryllup

Nøye planlegging og brudeparets ønsker danner grunnlaget for flotte brudebilder.
Jeg møter alltid brudeparet i forkant av bryllupet for at vi skal bli bedre kjent med hverandre og planlegge bildene. Når vi møtes på selve dagen har vi en plan som gir ro og trygghet for flotte bilder fra dagen i deres liv.
Les mer om bryllupsfotografering

Les mer

Fotograf for
portrett

Bildet du viser fram av deg selv er med på å skape førsteinntrykket av deg. Selfies hører med i hverdagen, men kan ikke sammenlignes med bildene du får med profesjonell lyssetting og veileding sammen med fotograf.  Det handler om å finne din beste side og utrykk, og at du skal føle deg vel foran kamera. Vi ser på bilder underveis, sletter de vi ikke liker og jobber videre til vi får de beste bildene av deg.

Les mer

Fotograf for
bedrift

Bilder med strategisk tilnærming for å bygge merkevare og skille deg fra konkurrentene.
Bilder er ofte det første vi ser på.  En god historie kan formidles med ett enkelt bilde. Skape følelser, begeistring og bevege oss – i løpet av få sekunder. Når jeg tar bilder for bedrifter er ligger det alltid en strategisk tilnærming bak: Den skal bygge opp under merkevaren og skille bedriften ut i fra konkurrentene.

Les mer

Gavekort

Gi en gave som gleder lenge!
Kjøp gavekort på fotografering og gi en gave som blir satt pris på! Bestilles enkelt i nettbutikken vår. Betaler du med kort, får du gavekortet tilsendt på epost med en gang som du kan printe ut selv.

Les mer

Si hei og fortell meg hva du trenger hjelp til!

CW foto lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet på sin e-postserver. Informasjonen lagres for at vi enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at vi kan ta kontakt med deg på e-post. Vi benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendelse.

Christian tok bilde i bryllupet vårt og vi er utrolig fornøyde. Han er dyktig og profesjonell. Vi hadde ganske klare ønsker om hva slags type bilder vi ønsket oss og han leverte fantastiske bilder som var akkurat slik vi ønsket! Han er også en hyggelig fyr som er flink til å få deg til å føle deg komfortabel foran kamera. 

Elisabeth Weum Wike
Elisabeth Weum Wike

Anbefaler CW foto på det sterkeste! Photoshoot med Christian resulterer ikke bare i fantastisk flotte bilder, men også en morsom og lærerik opplevelse!

Marita Hundershagen
Marita Hundershagen

Dyktig fotograf som forstår hva du er ute etter.

Vibeke Scavenius
Vibeke Scavenius

Fant en flott location, var godt forberedt, fikk til flere bra bilder og barna var komfortabel med Christian som fotograf. Vi er veldig fornøyd med alt.

Monica Stensgård
Monica Stensgård

Han har «fanget» henne akkurat sånn hun er, helt naturlig. Om tre år skal du garantert fotografere yngstemann også.

Viviann Sandem
Viviann Sandem

Veldig proft, og svært fornøyd med mange flotte bilder.

Lill Hege Furulund Høimyr
Lill Hege Furulund Høimyr
Advokatfirmaet Høimyr AS

Tusen takk for en kjempehyggelig og bra fotografering. Bildene ble kjempebra!

Eskil (1) og Terje Pedersen
Eskil (1) og Terje Pedersen

Han klarte å fange ansiktsuttrykkene hennes helt perfekt, tok seg god tid med fotograferingen og resultatet ble perfekt. Vi er kjempe fornøyd med servicen vi fikk i ettertid, med hjelp til å plukke ut de rette bildene.

Ingunn Heggero Sanner
Ingunn Heggero Sanner

Helt nydelige bilder! Anbefales!

Anne Brith Davidsen
Anne Brith Davidsen

Christian får det beste ut av hvem som helst. Han er sympatisk, han gir gode råd, han får deg til å være deg selv foran kameraet og han er morsom.

Birgitte Frisch
Birgitte Frisch

Christian er proff, morsom og super på å få folk til å slappe av (innrøm det, hvem blir vel ikke litt stressa av å bli tatt bilde av…) – og så er han i tillegg en svært dyktig fagmann! Anbefales varmt!

Ann Kristin Salbuvik
Ann Kristin Salbuvik

Vi er veldig fornøyde med resultatet – kan absolutt anbefales.

CityMaid Hjemmeservice AS
CityMaid Hjemmeservice AS

Spørsmål og svar

Hvorfor skal jeg velge CW foto?

Mine kunder er kvalitetsbevisste og ønsker en fotograf som tar seg tid og bistår fra idé til ferdig bilde på veggen.
For meg bør bildene vekke en følelse og fortelle en historie. Etter min oppfatning oppnår man ikke dette ved å bruke den samme fotograferingsmalen (samme sted, lysoppsett, poseringer osv) på alle kunder for å spare tid. Jeg tror på skreddersøm og prioriterer tid til idéutvikling, gjennomføring og tett oppfølging, enten det er i mitt studio på Sørumsand eller ute på location.
Jeg har jobbet med fotografi i snart 25 år, og fra når jeg arbeidet i mørkerommet lærte jeg at en god forstørrelse er halve jobben. Derfor lager jeg alle mine produkter selv, for full kontroll og et sluttresultat akkurat slik jeg vil ha det. Det endelig bildet er selvfølgelig det viktigste, men et godt og hyggelig samarbeid underveis er også noe jeg verdsetter høyt.

Hvordan foregår fotograferingen?

I forkant:
Hver fotografering planlegges med deg som kunde. Det viktigste er at du får den type bilder du ønsker. Er du i tvil, kommer jeg opp med ulike forslag og løsninger.

Tid for fotografering:
Deretter møter vi til avtalt fotografering. Jeg kommer vil alltid være der i forkant og sørge for at mesteparten av riggingen er gjort. Det vil alltid være noen justeringer rett før fotograferingen starter, men jeg ønsker at dette skal være så lite som mulig. Litt avhengig av hva slags type fotografering det er, forsøker jeg å ta de mer oppstilte bildene først. Spesielt når det er med mindre barn fordi det er ofte da de hører mest på fotografen ;-) Deretter forsøker jeg alltid å se om det er rom for å ta litt mer teknisk krevende og avanserte bilder mot slutten av fotograferingen. Det er her jeg også opplever de fleste kunder gløder og gir alt for å skape bilder som er unike. Mange foreldre er litt bekymret over at barna kanskje ikke alltid gjør som fotografen sier, og ofte kan det gå fra gråt til latter. Det er helt i orden, og helt vanlig! Det er helt normalt å bli litt sliten og lei under fotograferingen. Derfor tar jeg ofte små pauser, slik at tankene kan ledes bort på andre ting. Fotograferingen skal være en hyggelig og gøy opplevelse! Heldigvis trenger man bare noen få sekunder med de rette utrykkene for å få de rette bildene. Det er en stor fordel med fotografi :-)

Tid for bestemme seg:

Etter fotograferingen laster jeg alle bildene inn i etterbehandlingsprogrammet og plukker ut de beste bildene. Disse klargjør jeg til visningstimen sammen med dere. Her går vi gjennom et utvalg av de beste bildene fra fotograferingen. Vi plukker ut de beste bildene og ser på ulike muligheter dere har for å få mest mulig glede av bildene. Her kan dere velge mellom ulike produkter som jeg tilbyr. Jeg fokuserer på mine egne produkter som jeg fremstiller selv. Og slår et slag for det klassiske veggbildet som skal henge på veggen i generasjoner! Jeg lager også fotobøker, takkekort og bildetrekkspill. Dere får også muligheter å kjøpe alle som dere plukker ut i i skjermversjon som er perfekt å dele i sosiale medier.  Når du har valgt dine favoritter, starter jeg med etterbehandlingen. Når bildene etterbehandles justeres fargebalanse,  høylys og skygger, kontraster, fargemetning og mye mer. Er det noen sår, urenheter i huden eller noen forstyrrende elementer i bildet pleier jeg å fjerne dette også. Etter at bildene er klare, får du tilsendt faktura for jobben og etter at denne er betalt og du kan hente varene i mitt studio.

Hva skal jeg ha på meg under fotograferingen?

Det viktigste er å ha på seg klær som du og dine trives med! Som fotograf jobber jeg meg få rekvisitter og liker ikke å “kle” ut barna med antrekk de aldri går med til vanlig. Portrettfotografering handler om vakkert lys, riktig posering og ansiktsutrykk. Det vil si at du bør velge klær som ikke tar bort oppmerksomheten fra det viktigste, nemlig øynene og ansiktet. Unngå klær i sterke farger, skjerf, gensere med store logoer eller mønstere. Er dere flere som skal bli tatt bilde av, så pass på at dere har på dere klær i samme fargetoner.

Får jeg digitale filer?

Å ha bildene lett tilgjengelig og samtidig vise fram bildene til familie og venner er viktig for mange. Jeg tilbyr digitale filer som er beregnet for visning på skjerm eller print. På visningstimen velger du hvilke bilder du ønsker digitalt. Disse får du deretter tilgjengelig for nedlasting på din private kundeside. Du får også en egen app til mobilen med bildene som du også fritt kan dele med de du ønsker.

Lager du forstørrelser?

Jeg har holdt på med fotografering siden man stod i mørkerommet og lagde kopier selv. Vi pleide å si at en god kopi er halve jobben. Det er derfor jeg fremdeles velger å lage alle kopier selv på egen storformatskriver for å ha 100 % kontroll over leveransen. Ofte er det mange kopier som går i søplebøtta før et endeligbilde gis til deg som kunde.
Alt utstyr, fra opptak til utskrifter, er fargekalibrert med skreddersydde fargeprofiler som sikrer helt riktig gjengivelse. Jeg bruker også papir av beste kvalitet. Et godt papir kan ikke beskrives, du må nesten se det foran deg. På visningstimen får du se og kjenne på ulike papirtyper, og se hvilke detaljer og liv mine kopier gir til bildene.

Hva om fotograferingen av barna ikke blir helt som vi ønsker?

Alle kan ha en dårlig dag. Dette gjelder også barn. At det går fra tårer til latter, og om hverandre,  er helt vanlig under fotograferingen. Jeg er tålmodig og har god erfaring med å fotografere barn – og nesten alltid får vi bildene vi ønsker. Skulle det vise seg at det er helt umulig, avtaler vi bare en ny tid og gjør et nytt forsøk.