Konfirmasjonsbilder er en flott historie fra ungdomstiden

I de norske hjem finner man som oftest tre fotografier på veggene: Det er barnebildet, konfirmasjonsbildet og brudebildet. Dette er bilder som henger på veggen i generasjoner, og de tre livshendelsene utvides gjerne etterhvert som flere generasjoner kommer til. Konfirmasjonsbildet er historien fra ungdomstiden. Når jeg tar konfirmasjonsbilder har jeg som utgangspunkt at bildene skal glede både foreldrene og konfirmanten. Det vil si de klassiske konfirmasjonsbildene og de som er litt mer røffe. Det blir mer og mer vanlig at konfirmasjonsbildene også viser den store interessen som konfirmanten har og jeg tar gjerne med dette i bildene. Om dere ønsker bildene tatt på selve konfirmasjonsdagen er opp til dere. Det er er også vanlig at bildene taes en annen dag, da blir tiden bedre og konfirmanten kan slappe mer av.

Han har «fanget» henne akkurat sånn hun er, helt naturlig. Om tre år skal du garantert fotografere yngstemann også.
Viviann Sandem

Her kan du lese historier om konfirmasjonsfotografering på fotobloggen min.

CW foto er tilknyttet Norges Fotografforbund og følger de  etiske retningslinjer for medlemsbedriftene.


Bestill time nå

Lurer du på når jeg har tid til å hjelpe deg? Her kan du finne det ut med det samme. På en-to-tre er du ett skritt nærmere vakre bilder som skiller seg ut. 

Loading...
CW foto lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet på sin e-postserver. Informasjonen lagres for at vi enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at vi kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Vi benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendelse.