Bildet over: Waiting for a kiss – Hederlig omtale – Landskonkurransen 2018 Norges Fotografforbund

Som bryllupsfotograf mener jeg kombinasjonen av godt fotografisk håndverk, god planlegging og lytte til brudeparets ønsker er det som gir de beste bryllupsbildene.

Jeg fotograferer kun et begrenset antall bryllup hvert år. Med mine brudepar jobber jeg dedikert hele veien, fra første møte til ferdig bryllupsbilde henger på veggen.

Alle bryllupsbilder planlegges nøye og i god tid før den store dagen. Selv om dere kanskje synes det er mye planlegging med bryllupet, så skal dere vite at alt strevet lønner seg! For god planlegging får den store dagen til å gå på skinner. Som bryllupsfotograf møter jeg alltid brudeparet i forkant av bryllupet slik at vi skal bli bedre kjent med hverandre. Her gjennomgår vi dagen og fotograferingen detaljert, hva som er lurt å tenke på, og ser på ulike muligheter hvor bildene skal taes. Jeg har også med meg kamera og tar testbilder, slik at dere skal føle dere tryggere foran kamera når selve bryllupsbildene skal taes. Vi signerer også kontrakt for å gi hverandre trygghet. Om dere er i gang med å undersøke aktuelle fotografer, er dere hjertelig velkommen til en kaffe i mitt studio for å si hei!

Christian tok bilder i bryllupet vårt og vi er utrolig fornøyde. Han er dyktig og profesjonell. Vi hadde ganske klare ønsker om hva slags type bilder vi ønsket oss og han leverte fantastiske bilder som var akkurat slik vi ønsket! Han er også en hyggelig fyr som er flink til å få deg til å føle deg komfortabel foran kamera, og flink til å ta bilder med barn. Anbefales!
Elisabeth Weum Wike

Når den store dagen kommer, møter jeg alltid opp i god tid. Jeg har alltid med meg to kameraer, dobbelt sett studioblitzer og sørger for dobbel backup av bildefilene underveis, i tilfelle noe uforutsett skulle skje.

Det ble fantastiske bilder fra selve vielsen, og etterfølgende fotografering ute som også resulterte i fantastiske bilder! Tusen takk for hyggelig og profesjonell oppfølging gjennom hele prosessen. Og jaggu er han ikke riktig så morsom også!
Ann Kristin Kjærnet

Etter bryllupet møtes vi til visningstime i mitt studio. Da får dere se bildene og velge favorittene fra den store dagen. Vi ser også på muligheter for hvordan dere kan få størst utbytte av bildene, ut i hva som er viktig for dere. Bildene som dere velger fra visningstimen får dere også tilgjengelig for videre gjennomsyn på deres egen private kundeside på nettet. Mine kunder er kvalitetsbevisste, og de fleste bruker meg til å lage veggbilder og takkekort, på grunn av kvaliteten på tykt og lekkert galleripapir som de ikke får i en vanlig fotoforrentning.

Jeg gleder meg til å samarbeide med dere og fotografere på den store dagen!

Les mer om noen utvalgte bryllup på fotobloggen min.

CW foto er tilknyttet Norges Fotografforbund og følger de  etiske retningslinjer for medlemsbedriftene.


Bestill time nå

Lurer du på når jeg er ledig på den store dagen? Her kan du finne det ut med det samme. På en-to-tre er du ett skritt nærmere vakre bilder som skiller seg ut. 

Loading...
CW foto lagrer informasjon innsendt i dette skjemaet på sin e-postserver. Informasjonen lagres for at vi enkelt skal kunne komme i kontakt med deg vedrørende din henvendelse. Ved å registrere deg samtykker du til at vi kan ta kontakt med deg på e-post eller telefon. Vi benytter ikke disse kontaktdataene til andre formål enn å kontakte deg basert på din henvendelse.